Aanrader als je van feelgood met humor houdt!
Lotus’ moeder is opgegroeid in Veere en toen Lotus vijf maanden was, is ze met Lotus vertrokken. Zij vond Veere te bekrompen en wilde iets anders voor haar dochter. Lotus wil nu op zoek naar haar Nederlandse roots en vind het eigenlijk wel prettig wonen in Veere.
Martha, haar moeders beste vriendin, heeft ervoor gezorgd dat ze in Veere, een baan en een woonplek heeft. Lotus wil graag een jeugdcentrum opzetten: een yogaschool met astrologie voor kinderen opzetten. Zodat kinderen de sterren leren, maar ook leren ontspannen.
Als Sander in de winkel komt, is er een klik. Lotus nodigt hem uit om ’s avonds naar haar vriendengroep te komen. Maar tijdens die avond blijkt dat ze niet dezelfde ideeën hebben m.b.t. de sterren. Sander bekijkt de sterren wetenschappelijk. Lotus gebruikt de sterren om horoscopen te lezen en past haar levensstijl aan op de stand van de sterren. Beide willen met de sterren werken en worden later gedwongen om samen te werken om dit doel te bereiken. Geven ze elkaar de kans om samen te werken of gaat dit te ver?
Anja heeft een mooie beeldende schrijfstijl en combineert gevoelens met humor, ik heb echt soms hardop gelachen om de scenes die ik voor me zag. Ik deed me aan de leesclub, ik was bewust vlak voor de tweede mijlpaal begonnen, maar toen ik er eenmaal inzat was het boek uit voordat ik het wist. Het boek gaat over familie, vriendschap, vertrouwen, liefde, liefde voor sterren, toekomstdromen en communicatie.
Quote:
Vlindervleugeltjes kriebelen tegen de binnenkant van mijn buik.
Wij zijn samen zoveel zilver als de sterren samen.
Quote:
Vlindervleugeltjes kriebelen tegen de binnenkant van mijn buik.
Wij zijn samen zoveel zilver als de sterren samen.