Romantisch verhaal met een serieuze inkijk in het leven van veteranen en PTSS.
In "ik ben niet ziek, ik heb alleen wat meegemaakt" wordt je meegenomen in het verhaal van Eva. Na het verdwijnen van haar partner Roy, die met zijn kameraad Mike op missie naar Afghanistan is gegaan, ontmoet ze haar nieuwe geliefde Carlos, met wie ze een pizzarestaurant begint.
Eva komt terecht in een spel waarin het verleden haar in lijkt te halen.
Is Carlos wel wie hij zegt dat hij is? Wat verzwijgt Mike?
Je komt het allemaal te weten als je dit boek leest.
De problematiek die vanuit PTSS ontstaat, wordt op een duidelijke wijze omschreven en laat ook zien dat de omgeving van de getroffene hierdoor ook geraakt wordt. Regelmatig kwamen er vragen bij mij naar boven waar ik een antwoord op wilde en wat maakte dat ik door wilde lezen.
Het verhaal wordt weergeven in tijdsprongen tussen heden en verleden. Hierdoor raakte ik regelmatig de draad kwijt waar ik ergens in de verhaallijn aanwezig was.
Later trok dit wel wat bij, maar vind dit geen prettige manier van lezen.
Het verhaal is op een "vertellende" manier geschreven. Persoonlijk vind ik dit geen fijne stijl om een verhaal te lezen. Ik wil meegezogen worden door de sfeer die het verhaal uitstraalt. Dat mis ik hier.
Al met al zeker de moeite waard om gelezen te hebben.
Eva komt terecht in een spel waarin het verleden haar in lijkt te halen.
Is Carlos wel wie hij zegt dat hij is? Wat verzwijgt Mike?
Je komt het allemaal te weten als je dit boek leest.
Later trok dit wel wat bij, maar vind dit geen prettige manier van lezen.
Al met al zeker de moeite waard om gelezen te hebben.