Een heerlijke weglezer
Een vriendengroep is bij elkaar gekomen in een vakantiewoning om daar oud en nieuw te vieren. Wat in eerste instantie een leuke avond lijkt te worden, slaat al snel om. Op het grote moment van de jaarwisseling, blijkt Freek niet aanwezig te zijn. Waar eerst nog laconiek op zijn niet aanwezig zijn gereageerd word, slaat dit snel om naar paniek tijdens een zoektocht waarbij een verdwaalde witte sneaker wordt aangetroffen. Kort daarna is het Ook Stijn die verdwijnt. Wat is hier toch aan de hand?
De twee mannen blijken een groot geheim met zich mee te dragen waar ze nu de rekening voor moeten betalen.
Ik heb dit boek als een lekkere weglezer ervaren. Al meteen werd ik in het verhaal gezogen en wilde constant weten wat er aan de hand was waardoor ik bleef lezen. Het enige minpuntje wat ik vind is dat er soms erg grote sprongen in de tijd werden gemaakt en dat de omgeving waarin het zich af speelt, dubbel werd voorgesteld (denk aan de vakantiewoning).
Al met al zou ik dit boek zeker aanraden!
Al met al zou ik dit boek zeker aanraden!