Een feelgood novelle die je met veel plezier zult lezen
Controlfreak is echt een heerlijke feelgood novelle! Het verhaal pakt je meteen en leest lekker vlot weg. Als lezer voel je goed mee met de hoofdpersoon en de verhaallijn is erg mooi.
Het thema controlfreak is goed neergezet, in allerlei details komt dat terug. Vooral bij de uitspraak die heel goed bij Caroline past:
“Als je het goed wilt doen, moet je het zelf doen.”
Er komt niet alleen wat romantiek in deze novelle voor, maar ook leuke humor. Af en toe zat ik echt met een glimlach op mijn gezicht te lezen. Ook heeft deze novelle een wat serieuzere kant. Caroline heeft in het verleden wat vervelends meegemaakt. Als lezer word je nieuwsgierig gemaakt wat dit is. Aan het eind van het boek wordt dit duidelijk. Sabine heeft dat op een mooie manier in het verhaal verwerkt.
@NeeltjesBoeken
“Als je het goed wilt doen, moet je het zelf doen.”
@NeeltjesBoeken