Leuke feelgood kerstnovelle met humor, romantiek en een mooie rol voor hond Joy
“Juist als je het niet verwacht, zorgt een bijzondere ontmoeting voor de mooiste kerst ever!”
De Joy van Kerstmis is weer een heel leuk tussendoortje! Het is origineel, leest erg vlot en de personages zijn erg leuk. De hoofdstukken zijn wisselend verteld vanuit Saar en Sven. Dit is mooi gedaan. Je leert ze zo goed kennen en je hebt dan heel goed door dat het beeld dat ze van elkaar hebben niet helemaal klopt. Het bijzondere is dat beide hoofdpersonen niet heel erg dol zijn op kerst. Daardoor is dit verhaal geen standaard kerstverhaal met standaard kerstsfeer, maar juist met een originele insteek en alsnog krijg je wel wat mee van een mooie kerstsfeer. Het verhaal heeft wat humor, romantiek en een mooie rol voor hond Joy. Ik heb het met veel plezier gelezen en verheug me op het volgende boek van Cynthia!
@NeeltjesBoeken
@NeeltjesBoeken