Mooi verhaal
“ De Joy van Kerstmis “geschreven door Cynthia Zwagemaker.
Een leuk en gezellig kort verhaal waarbij je de titel op twee manieren kan uitleggen en beide zijn goed.
De eenendertig jarige Saar besluit al voor de achtste keer Kerstmis over te slaan omdat haar ouders dan gaan overwinteren in Australië.
Dan staat opeens bij haar thuiskomst een prachtige hond voor haar deur, die direct mee naar binnen stapt en zich behaaglijk op de bank installeert. Saar is direct gecharmeerd van de hond en laat hem blijven. Dan komt zijn baasje Sven hem ophalen en vertelt Saar dat het een wegloop hond is en deze gaat naar mensen toe die wat aandacht nodig hebben.
Sven is niet direct aardig voor Saar en neemt de hond zonder pardon weer mee.
Maar de hond Joy genaamd blijft naar Saar toe komen en langzamerhand krijgen Sven en Saar daardoor steeds meer begrip voor elkaar.
Dan besluit Saar om Sven voor een in haar ogen goed doel te gebruiken en Sven gaat hierin mee.
Het is een echte kerstgedachte om te lezen hoe dit afloopt.
Leuke personages en dit boek is echt genieten en even helemaal in het verhaal verdwijnen.
Ik heb het met veel plezier gelezen.
Sven is niet direct aardig voor Saar en neemt de hond zonder pardon weer mee.
Het is een echte kerstgedachte om te lezen hoe dit afloopt.
Ik heb het met veel plezier gelezen.