Blaadje hier, blaadje, oh nee…
Wauwie-wauw! Uitgeverij Veltman heeft wel een klein pareltje binnengehaald met ‘De Blaadjesdief’ van Alice Hemming. En dat zie je wel aan de ratings die hij krijgt hier op Goodreads.
Eekhoorn is zijn blaadje kwijt en is er naar opzoek. Hij zoekt overal, maar kan hem nergens vinden… Vogel probeert hem steeds te kalmeren, maar elke ochtend zijn er steeds meer blaadjes weg. Maar hoe komt dat nou?
Hemming zorgt alleen al door de tekst voor herfstachtige sferen. Maar de tekeningen van Nicola Slater slaan helemaal de spijker op zijn kop! Ze verrijken het verhaal en geven de oplettende kijkers een paar humoristische plaatjes!
Voor ‘De Blaadjesdief’ is er een vervolg geschreven die aansluit op het einde van het boek. We gaan zien hoe die uitpakt!