Verhaal met diepgang
Dit boek vertelt een prachtig verhaal waarin drie vrouwen elk hun eigen waarheid onder ogen moeten zien. Het is een verhaal met diepgang, waarin ieder van hen worstelt met persoonlijke uitdagingen. Je leest hoe ze hiermee omgaan of juist niet en welke keuzes ze uiteindelijk maken.
De korte hoofdstukken vond ik erg prettig, omdat het helpt om het overzicht te behouden bij de wisseling van perspectieven tussen de personages. De schrijfstijl is bovendien erg toegankelijk en aangenaam om te lezen, met de juiste toon die perfect past bij het verhaal. Dit is een boek dat ik normaal gesproken niet snel zou kiezen, wat het extra leuk maakt om een nieuw verhaal op deze manier te ontdekken.