Goed vervolg op deel 1!

Nienke 21 september 2024
Aangezien deel 1 eindigt in een cliffhanger, is het maar goed dat uitgeverij De Fontein deel 2 direct ook heeft uitgegeven. We duiken in dit deel direct weer in het verhaal en ik vond dit deel ook veel spannender. Er zit meer actie in en de diepgang die ik in deel 1 miste, kwam ik hier wel tegen. Er zijn meer achtergrondverhalen en je leert de personages nog beter kennen. Het enige jammere is dat ook dit deel eindigt in een giga cliffhanger en ik nu nog even moet wachten tot het vervolgdeel.

De toon wordt een beetje duisterder in dit deel en dat vond ik zelf wel interessant. Het maakte het verhaal spannender, naar mijn mening. Daarnaast komen de slechteriken ook meer aan bod en het is ook erg interessant om daar meer over te leren.

Kortom, ik vond dit deel beter dan deel 1 en ik heb er dan ook echt van genoten! Echt een ontzettende aanrader als je van verhalen houdt met veel actie en avontuur, en natuurlijk met leuke en grappige personages. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal zich verder ontwikkelt!

Bedankt uitgeverij De Fontein voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een eerlijke mening.

Meer recensies van Nienke