Heerlijk herkenbaar maar ook genieten !
Weer heb ik een boek in sneltempo verslonden. In het begin kan je je vragen stellen bij het ietwat trage verhaal, maar langzaam aan kan je e vinden in de verschillende verhaallijnen, waarbij hedendaagse problematiek zeker niet uit de weg wordt gegaan. Elk personage heeft niet alleen zijn levensverhaal, maar is op een of andere manier heel mooi met elkaar verbonden. Je krijgt tevens een geweldige roadtrip voorgeschoteld, waarin je zeker je gading kan vinden als je van reizen houdt. Gelukkig zitten er geen echte voorspelbare plots in, doch spectaculaire wendingen moet je ook niet verwachten.
Het is mooi om alles wat Auteurs in de kijker Manuela Inusa verteld heeft in het interview dat ik mocht bijwonen in Utrecht, ook echt kan terugvinden in het boek. Ik beloof trouwens stellig dat ik een van de volgende dagen de amandelkoekjes zeker ga proberen.
Het verhaal, de levenslessen, de bekommernissen die in meerdere gezinnen zo vaak voorkomen, doorspekt met een vleugje wereldproblematiek, mooi verweven in een heerlijk verhaal. Topper !