Heerlijk nadenken en genieten

Niesten Tanja 17 maart 2025
Eerst en vooral BEDANKT aan HarperCollins ! Bedankt dat ik dit prachtige boek mocht winnen. Vanaf het begin neemt dit verhaal je mee in een uitzonderlijk zen-gevoel. Het laat je niet los, doet je naar de volgende pagina zweven en zorgt voor een constante glimlach. Je beseft doorheen het verhaal dat er vaak herhaling in elk apart hoofdstuk zit, maar in tegenstelling tot andere boeken gaat dit zeker nooit vervelen.

Vanaf het begin voel je je ontspannen en ik had dan ook de neiging de verschillende ingrediënten die bij de gerechten beschreven worden, een voor een op te zoeken en de keuken in te duiken. Helaas zou mij dat veel meer tijd vergen en tot het bewustzijn brengen dat deze ingrediënten hier niet te krijgen zijn. Er worden tal van woorden gebruikt die je eigenlijk weinig zeggen, en toch heb je nooit de neiging het boek weg te leggen.

Elk hoofdstuk leest zo vlot, dat je je zelfs geen vragen stelt hoe er überhaupt aan info kan gekomen worden. Je gaat nadenken over je verleden, mooie herinneringen een plaats geven, mensen die je nauw aan het hart liggen aanhalen en misschien je aansporen bepaalde visies te herzien.

Dit is feelgood van een heel ander level, maar zo ontspannend en inzichtgeven. Heerlijk om in een ruk uit te lezen.

Meer recensies van Niesten Tanja