De liefste kusjes zijn voor

Nikkileest 16 februari 2025
Veel mensen vinden Valentijnsdag een commerciële feestdag en ergens ben ik het daar wel mee eens, maar ik vind het toch een mooi moment om de liefde te vieren en je geliefde te vertellen dat je hem, haar of hen lief vindt. Dat hoeft niet per se een partner te zijn, dit kan ook een familielid of vriend zijn! Iedereen vindt het toch fijn om te horen dat iemand jou leuk, aardig en of lief vindt!

Bobbi is het gelukkig helemaal met mij eens en in het nieuwste boek van Monica Maas stuurt hij dan ook kusjes naar een lief vriendje.

Het boek is in opzet hetzelfde als de andere bekende Bobbi boekjes en dat maakt dit zo vertrouwd en mooi. Korte zinnen op rijm met leuke ondersteunende illustraties. De knuffelige vriendjes van Bobbi komen uiteraard ook voorbij.

Wat ik daarnaast een erg leuk detail vind is dat Bobbi de kaart zelf maakt en op de post doet, er wordt natuurlijk steeds minder post verstuurd en dit is een leuke voorzet om eens een kaart te sturen met jouw kleintje (of gewoon zelf :-)).

Een lief verhaaltje over vriendschap, knutselen en ouderwets een lief kaartje sturen via de post.

Meer recensies van Nikkileest