een hekel aan liefde
Het eerste verhaal gaat over Mara en Liam. Mara is milieuwetenschapper en Liam is een olieadvocaat. Qua principes kunnen ze dus niet heel veel verder uit elkaar liggen. Ze ontmoeten elkaar omdat Mara de helft van het huis in bezit krijgt waar Liam al woont. Kan alleen maar goed gaan toch?
Het verhaal is ontzettend leuk en voorspelbaar, maar het is Ali Hazelwood dus het is meer dan prima. De humor die Ali bezit sijpelt weer door de bladzijdes heen en dit verhaal zal je dan ook meerdere keren laten lachen. Het ‘hoogtepunt’ van het verhaal komt snel, maar dat heb je met korte verhalen. Ondanks dat het een kort verhaal is bevat het in ieder geval genoeg humor, plezier en romantiek!
Het tweede verhaal draait om Sadie en Erik. Ze beleven samen een leuke 24 uur en Sadie wil Erik het liefst snel vergeten. Maar dan komen ze samen in een lift vast te zitten..
Het leuke is dat Sadie bevriend is met Mara en dat je dus ook nog een beetje meekrijgt hoe het met haar en Liam gaat. De trope forced proximity is best leuk uitgewerkt al had het moment zelf wat langer mogen duren. Wel heeft de auteur ervoor gezorgd dat het verhaal door middel van flashbacks goed is uitgewerkt.
Verhaal 3 gaat over Hannah en Ian. Beide werken voor NASA. Hannah ziet Ian als haar oude rivaal en ontloopt hem het liefst. Wanneer ze gewond raakt is hij de enige die haar kan redden.
Ondanks dat dit verhaal wat ongeloofwaardige elementen bevatte vond ik deze het leukst van de drie. Misschien ook wel omdat de vriendschap van de drie de grootste rol speelt in dit verhaal. Of misschien wel door de winterse sfeer. Ik vond in ieder geval de vibe tussen Hannah en Ian hartstikke leuk.