Jacomini
Iedereen is dol op Jacominus, sommige mensen en dieren misschien zelfs te dol. Hij heeft een rol in al meerdere boeken van deze illustrator en dit keer is er speciaal voor de mini’s een boek gemaakt en heeft Jacomini de hoofdrol. Ik had nog niet eerder gehoord van Rébecca Dautremer maar het was een schattige eerste kennismaking.
De illustraties en de diertjes in het boek zijn heel schattig en kleurrijk. De tekst is niet te lang waardoor het voor de allerkleinsten al mogelijk is om te blijven luisteren.
Mijn jongste heeft in ieder geval gefascineerd geluisterd en gekeken naar de illustraties en mijn oudste had wel wat vragen over wat schattig bijvoorbeeld betekent. Dus ook voor de iets oudere kinderen is dit boekje nog leuk.
Het verhaal is kort, lief en schattig!
Het verhaal is kort, lief en schattig!