hard, goed, vreemd

Het onderwerp liegt er niet om. Een meisje ondergaat onvrijwillig een seksuele handeling. Het wordt 'per ongeluk' gefilmd en daarin zijn dingen te horen en te zien waardoor je er niet meer omheen kunt. En dat geldt voor de verschillende mensen die ermee te maken hebben. Dat gaat verder dan alleen het tweetal dat direct betrokken is.
Ik vind het goed dat een dergelijk onderwerp zo aan bod komt. Wat ik alleen moeilijk vind is dat er geen lichamelijk onderzoek komt of wordt voorgesteld door een volwassene die ervan hoort. Drie weken na dato, lees je ook niets over de lichamelijke gesteldheid van één van de betrokkenen en dat vind ik wel echt gek.
Verder is het goed te lezen, leef je snel mee met de verschillende personen en vind ik het heel mooi hoe twee meisjes die verder niets van elkaar weten, zo open naar elkaar kunnen zijn.

Meer recensies van nldocentmaaike