Lekkere roman!

Onceuponapage 14 april 2025
5 sterren, hoe kan het ook anders! Ik ben echt groot fan van Jade Vening.
Wat een heerlijk boek weer van Jade Vening! Vanaf de eerste bladzijde zit je er helemaal in. Haar schrijfstijl is vlot, grappig en weet altijd precies de juiste snaar te raken. De win-win situatie leest makkelijk weg, maar heeft ook echt inhoud—precies wat ik zo waardeer aan haar boeken.

De personages zijn levensecht en je leeft met ze mee alsof het vrienden van je zijn. De situaties waarin ze terechtkomen zijn herkenbaar en soms ook confronterend. Wat dit boek extra bijzonder maakt, is de boodschap die erin verweven zit: blijf dicht bij jezelf en twijfel niet zo aan wie je bent. Je weet nooit wat anderen écht denken, dus waarom zou je jezelf tegenhouden? Durf je eigen keuzes te maken en maak er iets moois van.

Een fijne mix van luchtigheid, diepgang en een vleugje romantiek. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van feelgood met een betekenisvolle twist. Vijf sterren wat mij betreft!

Meer recensies van Onceuponapage

Als er een vreemde jongen arriveert in het sprookjesachtige dorp Near, duurt het niet lang voordat er kinderen verdwijnen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.