Sterk en spannend, maar helaas een zwak einde
De auteur heeft een prachtig en spannend verhaal gemaakt over een man die door toeval in de problemen komt. Terwijl hij er uit probeert te komen ontdekt hij steeds meer leugens in het leven van zijn vrouw. Elke keer als je denkt dat alle leugens toch wel genoemd zijn, komt er weer iets bovendrijven. Dit heeft de schrijver echt heel goed gedaan. Zijn beschrijvingen van het alledaagse leven van een vader met zijn zoontje zijn voor mij (zelf drie zoons) heel erg herkenbaar.
Het is daarom jammer dat het einde nogal afgeraffeld overkomt. In een klassieke confrontatie met de "slechterik" wordt alles in één hoofdstuk uitgelegd. Ik had gehoopt dat de schrijver, die zo sterk begon ook een sterk einde had kunnen maken. Het was mooier geweest als de lezer alles beetje bij beetje had kunnen ontdekken.