Laatste adem

✨ Korte recensie ✨
In Laatste adem wordt het gemartelde lichaam van een vrouw gevonden. Peterson, collega en intussen partner van Erika, wordt hiervoor opgeroepen. Omdat Erika net bij hem was, gaat zij mee naar de plaats delict.

Erika wilt deze zaak erg graag, maar daar is hoofdinspecteur Sparks niet mee opgezet omdat haar overplaatsing eerder gevraagd werd. Kort na de start van deze zaak sterft Sparks onverwacht en komt er een nieuwe waarnemend hoofdinspecteur in de plaats.

In dit verhaal kwam het perspectief van de dader ook aan bod. Dat gaf inzicht in de manier van handelen, maar deed me vooral hopen dat hij snel tegen de lamp zou lopen.

Ook deze Bryndza las weer erg vlot. Gezien er meerdere moorden plaatsvonden, werd mijn aandacht er continu bijgehouden. Bij elk nieuw slachtoffer en elke aanwijzing werd het verhaal steeds spannender. Weer een sterk vervolg in de serie over Erika Foster.

Meer recensies van Our Library Belgium