Het viel een beetje tegen...
Ik las Winternacht van Linda Jansma, ik lees heel graag boeken van haar, en deed daarom graag mee met de winactie voor het e-book, maar dit e-book viel me een beetje tegen.
Het verhaal gaat over Tamar die met haar vriend Auke meegaat naar een schaatswedstrijd. Hij wil dit keer graag de wedstrijd winnen en traint dus veel. Tamar is dus vaak alleen en ontmoet dan een van haar favoriete schrijvers, Han van Soest van wie Tamar alle boeken heeft gelezen.. Han voelt zich eenzaam omdat zijn vrouw is overleden.
Dan wordt er plots iemand vermoord.. en dan verdwijnen Auke en de eigenaar van het hotel, als Tamar op onderzoek uitgaat wordt ze neergeslagen.
Het is maar een kort verhaal (100 pagina's) en het staat bij de thrillers, maar leest als een feelgood, misschien dat ik er daarom maar 4 sterren aan kon geven