De liefde van leven in eigenzinnige poëzie prachtig weergegeven

´Zin in Leven´ is een verrassend vervolg op Marcel van Nunen zijn eerste boek ´Leven om het even´.
In ´Zin in leven´ komt een unieke verzameling van liefde bij elkaar. Marcel van Nunen benoemt in
eigenzinnige poëzie de liefde voor de natuur en het bestaan. De zon, de zee, de mens.
Zijn zon, zijn zee, zijn liefste. Zijn zekerheden en onzekerheden van het bestaan nu en in de
toekomst. Herkenbare emoties voor een ieder die dit leest. Prachtig weergegeven in kleurrijke
beelden en waaruit een krachtig verlangen spreekt het leven van meerdere kanten te omarmen.
De stijl van schrijven van Marcel van Nunen is herkenbaar zoals in zijn vorige boek. De ene keer komen de woorden, zinnen en beelden meteen binnen. Een andere keer vindt de emotie langzaam in lagen plaats.
Prachtig...
Patricia van Amsterdam

Een nieuwe, inclusieve geschiedenis van het vroegst bewoonde continent van de wereld.

Een prachtig overzicht van de liefdespoëzie, van de vroege middeleeuwen tot nu

Hoe kunnen we ons een weg banen door dit alles?

Drie jaar geleden overleed haar beste vriendin, en sindsdien staat Erins leven stil.

Kenia, 1910. Als de jonge Ivory meereist met haar vader op safari, wordt ze onmiddellijk verliefd op het land en de natuur