Belangrijk!!
Dit boek zou iedereen moeten lezen!! En dan ook echt iedereen en niet alleen de mensen die al de ernst van de klimaatcrisis inzien. Nee, júist degenen die dat nog niet inzien, maar geld en groei het belangrijkste vinden!
Het is een geweldig boek. Harm Edens praat met 16 jonge klimaatactivisten. Wat doen ze? Waar willen ze naartoe? Hoe ziet de wereld er over 50/100 jaar uit? Harm stelt prikkelende vragen en zegt heel veel dingen tegen hen die rechtstreeks uit mijn mond zouden kunnen komen. Ik ben net zo oud als Harm en denk precies hetzelfde. Dat betekent ook; niet al te veel vertrouwen dat de wereld nu eindelijk die stap gaat zetten. Hij schrijft met veel humor, maar laat je ook nadenken. Het zijn interviews afgewisseld met stukjes door Harm.
Lees dit boek!!!!
Lees dit boek!!!!