Love hurts
✨✨✨ recensie ✨✨✨
“King of Greed” het derde boek van Ana Huang in de reeks “King of Sin”.
Domenic en Alessandra zijn ondertussen bijna 10 jaar getrouwd. Domenic werkt hard om zijn miljoenen imperium verder op te bouwen. Maar is Allesandra hier zo blij mee ? Waar en wat is haar plaats in Domenic’s leven ? Allesandra begint haar leven in vraag te stellen. Wie is zij eigenlijk nog. Als Domenic dan ook nog zijn bedrijf vooropstelt en hun 10-jarig jubileum vergeet dan is voor Alé de maat vol. Zij pakt haar valiezen en vertrekt en vraagt de scheiding aan. Alé gaat terug op zoek naar zichzelf terwijl Domenic nu pas beseft hoe hij Alé verwaarloosd heeft en hoe ongelukkig zij eigenlijk was. Domenic zal er alles aan doen om haar gelukkig te maken, ook al is dat loslaten.
Wat heb ik weer genoten van dit boek. Een heerlijk verhaal in een zeer vlotte schrijfstijl. Je leeft mee met beide personages. Alé die ongelukkig is maar Domenic altijd nog graag ziet en Domenic die tot besef komt dat hij niet zonder Alé kan. Het derde boek over deze twee personages en ik kan niet wachten tot deel vier “King of Sloth” er komt.
Het boek is als stand-alone te lezen maar ik zou toch aanraden om met deel één te starten.
Enkele uren zeer aangenaam leesplezier
“King of Greed” het derde boek van Ana Huang in de reeks “King of Sin”.
Enkele uren zeer aangenaam leesplezier