Met Kerst naar huis
✨✨✨ recensie ✨✨✨
“Opgescheept met jou” is een leuke feelgood van Courtney Walsh. Dit boek draait om het hoofdpersonage Lauren. Zij is een zeer ambitieuze assistent-decorontwerpster. Lauren heeft niets met Kerst. Vrienden heeft ze ook niet veel enkel haar beste vriendin Maddie. Maar dit jaar zal ze toch een uitzondering moeten maken. Haar broer Spencer en haar schoonzus verwachten hun eerste kindje en hij wenst dat Maddie met Kerst toch naar huis komt.
Maar hoe zal ze daar geraken ? Vliegen durft ze niet, treintickets zijn uitverkocht,… er is maar een mogelijkheid en dat is dat ze meerijdt met Will Sinclair, Spencers beste vriend, maar ook de persoon die in haar jeugdjaren haar hart gebroken heeft. Maar die enkele dagen zal ze toch wel overleven, of niet…
Daar er geen andere opties zijn besluit Lauren het toch te doen.
Lauren wil zo snel mogelijk op haar bestemming komen maar Will heeft iets anders in zijn gedachten. Hij wil hier een leuke toestroom van maken met vele tussenstops en bezienswaardigheden. Wat zal deze toestroom brengen met Lauren en Will die twee tegenovergestelden zijn, of toch niet ?
En wat als ze bij aankomst opgevangen wordt door Will’s familie ipv door haar broer Spencer ?
Een heel leuk, vlot geschreven feelgood perfect om lezen tijdens de kerstperiode. Wat ik zeer fijn vond in dit boek is dat je beetje bij beetje ziet hoe Lauren verandert van de eeuwige controlefreak naar een jonge dame die spontaniteit kans geeft in haar leven. De ongelooflijke dynamiek tussen deze twee brengt grappige momenten maar ook emotionele momenten.
Je sluit de twee personages direct in je hart.
Daar er geen andere opties zijn besluit Lauren het toch te doen.
Je sluit de twee personages direct in je hart.