Mysterie, spannning maar ook liefde zijn de ingrediënten van dit mooi verhaal.
“Verdachten” een boek van Danielle Steel vol mysterie, spanning emotie en liefde.
In dit boek leren we Theo Morgan kennen. Zij is een succesvolle zakenvrouw in de mode-industrie. Zij runt haar eigen imperium met goed draaiende webshop van prachtige, dure kledingstukken en accessoires. Theo komt niet graag op de voorgrond want achter deze sterke zakenvrouw schuilt ook een vrouw met heel veel verdriet en eenzaamheid. Haar man en 13-jarige zoon werden een jaar geleden ontvoerd en vermoord. Zij mist vooral haar zoon nog enorm. Theo focust haar op haar werk maar daar de daders nog niet gevonden zijn staat haar privéleven op een laag pitje. Op een vlucht naar New York, waar ze een pop-up winkel gaat openen, ontmoet ze de zakenman Pierre de Vaumont. Zij nodigt hem uit op het lanceringsfeestje van haar pop-up. Maar wat Theo niet weet is dat de CIA Pierre in het oog houdt. Hier komt dan de CIA-agent Mike in beeld. Vanaf de eerste blik voelen ze een bepaalde chemie. Mike maakt zich zorgen om Theo’s veiligheid maar kan zijn identiteit als CIA-agent niet prijsgeven. Toch wil Mike Theo blijven beschermen. Dreigt Mike zijn hart te verliezen en kan Theo de liefde terug toelaten.
Wat is dit weer een goed boek van Danielle Steel. Een zeer vlot geschreven boek waar je de personages zeer goed aanvoelt. Theo, de sterke zakenvrouw waar achter de façade een eenzame, kwetsbare, angstige vrouw schuilt. Mike, de mysterieuze man waar iedere vrouw voor zou vallen, haar redder in nood, haar beschermengel, haar veilige plek. Je voelt doorheen gans het boek dat er onderliggend gevaar schuilt. We krijgen een mooie mix van spanning en romantiek waar Daniëlle S. naar het einde toe de spanning wat opbouwt. Je hebt het gevoel dat je mee in dit boek leeft en mee reist van Parijs naar New York. Eens je gestart bent in dit boek wil je niets anders dan verder lezen. Wat ben ik fan van haar boeken.