Komt alles samen?

PHen 21 februari 2025
Een dag te laat, maar afgelopen week was het de week van het korte verhaal. De tussendoortjes van de Verhalenfabriek passen hier perfect bij.

In Niets liever dan een baby draait het om Hanne, een van de vriendinnen van de Cappuccino club, drie vriendinnen die elke zaterdagmorgen cappuccino drinken in een koffiezaak.

Hanne heeft van kinds af aan een droom, moeder worden. Gezien haar leeftijd begint de tijd te dringen, maar ze is single. Haar vriendinnen weten van haar droom en brengen haar in contact met een bewust alleenstaande moeder. Is dat ook wat voor Hanne? Met de steun van haar vriendinnen onderzoekt ze dit pad, net als het datepad om toch de perfecte man te vinden.
Jeugdvriend Alex verschijnt ineens op haar werk voor een sollicitatiegesprek. Waarom zoekt hij een stabiele baan, na zijn wereldreis en met zijn avontuurlijke instelling? En is hij nog steeds de lieve vriend die hij ooit was voor Hanne?

Lees het in dit tweede deel van de Cappuccino club serie.
Ondanks dat ik het eerste deel niet gelezen heb, was dit deel goed te volgen. Ook de karakters van de andere vriendinnen kwamen goed over. Het boek leest lekker weg, zoals hoort bij een goed tussendoortje.

Meer recensies van PHen