Mooi emotioneel verhaal
Dit was zoo leuk! Het verhaal volgt Wren, een advocate, die het erfelijke gen van vroegtijdige Alzheimer draagt. Hierdoor is ze een erg afgesloten persoon totdat ze Aaron ontmoet. Aaron kon niet meer verschillend dan Wren zijn. Altijd goedlachs, zeer open met veel familie en vrienden om zich heen. Natuurlijk kan het dan ook niet anders dan dat ze voor elkaar vallen.
Het verhaal was zo mooi en emotioneel! Ik ga er niet veel woorden over kunnen en moeten schrijven omdat ik het zo leuk vond. Het is zo'n gevalletje waar je niet anders kan dan meeleven met de personages hun verdriet en hartzeer. Dat Wren advocaat is maakte het voor mij nog leuker omdat ik sinds deze week zelf advocaat ben!
De schrijfstijl is zeer aangenaam en ik vond het boek goed vertaald. Het boek leest zeer vlot en de emoties van de personages worden perfect neergezet!