Fantastische fantasy

PhoebesMysticalReads 21 september 2024
4,5 sterren! Ik vond dit boek echt geweldig!

Het concept was zo cool en leuk! Het hele Caraval spel en de deelnemers die speelden om een ​​prijs te winnen, maar ook bewust zijn van de magie en illusies. Proberen jezelf niet te verliezen onderweg..

Ik voelde allerlei emoties, wat gewoon betekent dat Stephanie geweldig werk heeft geleverd met het schrijven van dit boek! Meestal voelde ik me echter erg angstig, wat voor mij een goede zaak is. Het betekent dat ik zo in het verhaal zit dat ik de angst van de personages voel!

Scarlett was een geweldig personage. Ik hou van haar! Ik hou van de manier waarop ze zichzelf tijdens het hele spel gedraagt. Ik kon absoluut begrijpen waarom ze deed en dacht wat ze deed. Dat gezegd hebbende, ik hield ook heeeel erg van Julian. Hij was schattig. En hij en Scarlett zijn gewoon chefs kiss!

Donatella irriteerde me echter heel erg. Ik vond haar personage gewoon helemaal niet leuk en gaf helemaal niet om haar. Ik vond haar naïef, dom en veel te impulsief. Niet mijn ding.

Het boek zelf was zo mooi geschreven en ik vond de wereldopbouw geweldig. Het einde viel echter een beetje tegen voor mij persoonlijk. Ik had veel meer verwacht, maar ik lees ook veel fantasy, dus misschien was dat de reden dat het einde me niet zo erg raakte?

Ik weet het niet, maar ik heb wel heeeel veel zin om de andere boeken te lezen!!

Meer recensies van PhoebesMysticalReads