Leuke fantasy

Ik vond dit boek leuk, maar ik had het gevoel dat (voor mij) de boeken een beetje bergafwaarts gingen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb nog steeds enorm genoten van dit boek, maar het tempo was zo traag.

Te beginnen met de personages; zoals ik al zei in mijn recensie voor Meester Legende, ik vond Tella in het begin niet echt leuk, ik vond haar erg irritant. In deel 2 groeide ze en vond ik haar echt leuk. In Finale voelde het alsof al haar vooruitgang werd weggevaagd en ze werd weer erg irritant. Het was zo slecht dat ik niet echt om haar verhaal gaf.. Ik vond Legend ook niet leuk, waardoor dat hele deel van het verhaal een beetje saai voor me werd.

Scarlett is echter mijn favoriet! Ik hou van haar! En met Julian vormen ze het perfecte stel! Ik vond haar reis, haar groei, alles echt geweldig.

Het verhaal zelf was moeilijk voor mij om doorheen te komen vanwege de Tella-hoofdstukken, maar over het algemeen was het plot goed. Vond alle verschillende Fortunas en hun rol in dit verhaal leuk! Het voegde een leuk element toe.

Niet veel meer te zeggen! Kan niet wachten om OUABH te beginnen en meer te lezen over Jacks, want ik hou van hemmm!!

Meer recensies van PhoebesMysticalReads