Geweldig kerstverhaal voor de feestdagen
Ahh dit was zo'n leuke en schattig kortverhaal!
De schrijfstijl van Patricia is heel aangenaam waardoor je zeer snel door deze novelle heen vliegt. Het verhaal zelf vond ik echt heel leuk, het gaat over Celine die getuige is van haar beste vriendin op haar kerstbruiloft. Door een lekkage in het hotel waar de gasten verblijven dient Celine een hotelkamer - en natuurlijk één bed - te delen met Mike, de broer van de bruidegom. Maar daar blijft het niet bij, haar ex, die de beste vriend van de bruidegom is, is ook aanwezig en hij wilt Celine terug. Wie wint nu haar hart?
Ik kan altijd genieten van de one bed trope en ook hier vond ik het heerlijk! Celine is een super leuk personage en ook gekke Mike kon mij enorm bekoren. Andere personages *kuch* Annemijn *kuch* kon ik echt op haar smoel slaan. Jammer dat het niet gebeurde want dat verdiende ze wel.
De kerstsfeer is in volle glorie aanwezig in dit verhaal, komop een kerstbruiloft?! Ik vond het fantastisch. Zeker en vast een aanrader als je op zoek bent naar een kort verhaal voor tijdens de feestdagen