Lezersrecensie
Als eten niet lekker is dan eet je er minder van
Dit is een vermakelijk boek.
Maarten 't Hart zegt aan het begin van het boek dat hij bioloog is en geen voedingsdeskundige.
Maar Maarten zou Maarten niet zijn als hij er een stevige mening op nahoudt. Sommige daarvan snijden best hout, andere moet je met een korrel zout nemen, maar niet teveel, want zout is niet goed voor je.
Hij is duidelijk gepassioneerd als het aankomt op onze voedselproductie. En hier heeft hij eigenlijk wel een punt.
Verder is het toch de typische 't Hart schrijfstijl en, soms wat, vileine opmerkingen die het een heerlijk boekje maken om te lezen.
3,5 ster
Maarten 't Hart zegt aan het begin van het boek dat hij bioloog is en geen voedingsdeskundige.
Maar Maarten zou Maarten niet zijn als hij er een stevige mening op nahoudt. Sommige daarvan snijden best hout, andere moet je met een korrel zout nemen, maar niet teveel, want zout is niet goed voor je.
Hij is duidelijk gepassioneerd als het aankomt op onze voedselproductie. En hier heeft hij eigenlijk wel een punt.
Verder is het toch de typische 't Hart schrijfstijl en, soms wat, vileine opmerkingen die het een heerlijk boekje maken om te lezen.
3,5 ster
1
Reageer op deze recensie