Meeslepende spanning en intrige in 'leef je nog', een topboek in de reeks rond Helen Grace
Leef je nog? van M.J. Arlidge is zonder twijfel één van de sterkste boeken in de reeks rondom het karakter Helen Grace. Het verhaal grijp je meteen bij de keel en laat je niet meer los. Het draait om Naomi, een tienermeisje dat weggelopen is van huis en ontvoerd wordt. De plot is spannend, meeslepend en houdt je de hele tijd op het puntje van je stoel.
Wat dit boek bijzonder maakt, zijn de korte hoofdstukken die het lezen ontzettend vlot maken. Je wil telkens weten wat er in het volgende hoofdstuk gaat gebeuren, wat zort voor een verslavend effect. Arlidge weet het verhaal knap op te bouwen, met plotwendingen die je niet ziet aankomen, en de dynamiek tussen de verschillende personages maakt het extra boeiend.
Hoewel ik het boek 4 sterren heb gegeven, voelt het eigenlijk meer al 4,5 sterren. Het heeft alles wat een goed boek nodig heeft: spanning, plot twists, en een verhaal dat je niet kunt neerleggen.
Benieuwd naar meer boekreviews en leesinspiratie? Volg mij op TikTok en Instagram @Pink_Novelle voor nog meer bookish content!