met stank
Het boekje heeft een fijn formaat, A% en stevige kartonnen bladzijden. Dat maakt het geschikt als boek om op schoot voor te lezen aan een kind in de poep- en plasfase. Ik dek 3-4 jaar.
De plaatjes zijn leuken hilarisch voor hen. Zij vinden alles wat met poep te maken heeft geweldig. Het boekje start met een flats op de kop van mol. Hij gaat daarna op onderzoek uit. En ontdekt vele soorten poep. Uiteindelijk vindt hij de dader en neemt maatregelen. Sommige woorden vind ik niet zo toepasselijk als bijziendheid, maar over het algemeen kijken 3 jarigen erg goed naar de plaatjes en die zijn erg leuk voor ze. Dus vandaar 4 sterren voor dit boek.
Pioen april 2025
Pioen april 2025