Een prachtig boek vol inspirerende ervaringsverhalen!
Naar aanleiding van een aantal online ietwat negatieve geplaatste recensies voel ik mij genoodzaakt sommige punten van kritiek te weerleggen.
Andere lezers zouden na het lezen van dit boek “nog steeds geen idee hebben van wat veerkracht is en hoe je dit verkrijgt”.
Echter hebben ze in mijn ogen de essentie van dit boek dan volledig gemist.
Met haar kenmerkende openhartige en hier en daar ook humoristische schrijfstijl, neemt Lisanne ons mee terug naar haar eigen rouwperiode na het overlijden van haar moeder, en naar de gebeurtenissen in haar huidige situatie.
Maar bovenal, vinden we in dit boek prachtige, inspirerende en ook ontroerende ervaringsverhalen.
Verhalen van echte mensen die letterlijk de veerkracht laten zien en voelen. Zoals Lisanne aan het einde van haar boek schrijft, misschien is één van deze verhalen jouw stukje veerkracht wanneer je je erin herkent.
Want het delen van ervaringen kan een ander helpen nadenken over de eigen situatie. En jezelf herkennen in het verhaal van ander, zorgt niet alleen voor erkenning, maar geeft je ook het gevoel dat je niet alleen bent.
En dat, dat alleen al zorgt voor weer een extra stukje veerkracht in je eigen leven!
Absoluut een prachtig boek en wederom een aanrader!
Echter hebben ze in mijn ogen de essentie van dit boek dan volledig gemist.
Absoluut een prachtig boek en wederom een aanrader!