De verloren kerstwens
-- In Stella’s kookwinkel is de decembermaand de drukste tijd van het jaar. Haar winkel vind je aan het sfeervolle dorpsplein waarop ieder jaar de grootste kerstboom van het land staat. Mensen komen speciaal naar dat plein om een kerstwens in de boom te hangen, hopend op een wonder. Wanneer Stella op een avond een gebroken kerstbal onder de kerstboom vindt, besluit ze alles op alles te zetten om de wens die erin verborgen zit te redden. Wat gebeurt er eigenlijk met alle wensen in die kerstboom? En wie bepaalt welke wens in vervulling wordt gebracht? Hoe meer antwoorden Stella vindt, hoe minder leuk kerst lijkt te worden ...--
Met de leesclub #samenlezenwe mochten wij de kerstnovelle lezen van Mirjam. Waarvoor heel erg bedankt.
Ik las eerder van Mirjam het boek: Lekker niet perfect die ik erg leuk vond. Dus ik was erg benieuwd naar deze novelle.
Mirjam heeft een beeldende en luchtige schrijfstijl.
Je ziet tijdens het lezen het gezellige plein voor je met de grote boom vol wensen en alle mensen aan de tafels voor het kerstdiner.
De verloren kerstwens is een verrassend, mooi en liefdevol kerst verhaal waarbij de kerstsfeer goed naar voren komt. De gezelligheid rondom het plein tussen de winkeliers is erg leuk om te lezen samen met de mooie vriendschap tussen Stella en Luca.
Stella het hoofdpersonage vond ik een van de mooiste personages uit het verhaal. Omdat ze erg behulpzaam is en op komt voor de mensen die dat nodig hebben.
Het einde vond ik dubbel. Ik vond het een mooi einde maar nog wel een open einde. Dus wie weet komt er nog eens een vervolg.
Zoek je tijdens deze gezellige dagen nog een verhaal in kerstsfeer dan kan ik je De verloren kerstwens zeker aanraden.
Heel erg bedankt voor het lees exemplaar Mirjam.
Mirjam heeft een beeldende en luchtige schrijfstijl.
Heel erg bedankt voor het lees exemplaar Mirjam.