Mijn hele leven lang
-- "Verliefd worden op een vriend. Dat komt wel vaker voor. Maar wat als die vriend ook de beste vriend is van je vader? Wat als die vriend toevallig je leraar is? En wat als hij achttien jaar ouder is, maar er is niemand anders met wie het zo goed klikt? Dat overkwam mij dus. Nu, bijna vier jaar later, blik ik terug op die vurige, intense en meest liefdevolle relatie. Na het nieuws dat ik van mijn moeder heb ontvangen, realiseer ik me dat ik misschien toch nog niet over hem heen ben..."
De negentienjarige Lynn is smoorverliefd op de vriend van haar vader, met wie ze een bijzondere band heeft. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Ierland, blijkt zij niet de enige te zijn die met haar gevoelens in de knoop zit...--
Mijn hele leven lang is een mooi, meeslepend en emotioneel liefdesverhaal tussen Stephan en Lynn.
Het verhaal begint met een proloog dat Lynn terug komt van haar stage, en haar moeder haar vertelt dat Stephan gaat trouwen. Vanaf dat moment neemt Lynn de lezer mee naar hoe alles begon in het verleden. De laatste hoofdstukken gaan verder in het heden, vanaf het moment dat Lynn terug is in Nederland. Emma Anna heeft de hele vriendschap maar ook de verliefdheid heel mooi verwoord.
Je wordt als lezer meegenomen in hun liefdesweg, maar ook in hun emoties en gedachten. Ik begreep Lynn goed dat ze het leeftijdsverschil geen probleem vind omdat ze elkaar zo goed kennen en weten dat ze gedeelde interesses hebben. Maar ik snap ook de reacties van andere die er anders tegenaan kijken.
Je krijgt voor ieder zijn reactie begrip. Maar de reactie van de moeder van Lynn vind ik toch wel de mooiste.
Hou je van emotionele, meeslepende en liefdevolle verhalen over age cap en verboden liefde met realistische personages? Dan raad ik je zeker dit erotische new adult verhaal aan.
4,5/5 ⭐️
4,5/5 ⭐️