Pip en het magische koninkrijk

Priscilla1987 27 maart 2025
Toen ik dit boek zag was ik meteen verliefd op de cover. Wat een super mooie uitnodigende cover is dit. Ook het binnenwerk is erg mooi gedaan met aan de voorkant van het boek een landkaart en achterin het boek staan verwijzingen naar de personages.

Linn van den Heuvel heeft een gedetailleerde en beeldende schrijfstijl. De fantasiewereld Lutra is erg beeldend beschreven hierdoor kan je helemaal mee de fantasie wereld ingaan.
Pip en het magische koninkrijk heeft een originele verhaallijn met een otter in de hoofdrol.
Een verhaal over vriendschap, magie, moed en samenwerken. En natuurlijk over dieren.
Op het begin was de auteur mij even kwijt door de hoeveelheid aan informatie. Maar eenmaal verder in het boek was het verhaal weer goed te volgen.
De verhaallijn zit goed in elkaar qua familiebanden en er zitten leuke verrassende wendingen in het verhaal.
De verschillende proeven vond ik super leuk bedacht en uitgewerkt.
Ook de personages zijn goed uitgediept. Je krijgt een goed beeld bij de personages en voelt hun gedachten en emoties.

Het einde van het verhaal maakt mij nieuwsgierig naar het volgende deel. Ik ben heel erg benieuwd hoe alles gaat aflopen.

Ben je op zoek naar een magisch, fantasierijk, avontuurlijk, spannend en origineel jeugdboek?
Lees dan zeker het verhaal van Pip, Ava en Finn.
Ik geef dit debuut 3,5/5

Meer recensies van Priscilla1987