Wauw! Aangrijpend, meeslepend en pakkend dark romance verhaal

Priscilla1987 02 januari 2025
-- Kan ik nu voor eens en altijd de angst loslaten die ik al zo lang bij me draag? Fleur wil gaan genieten van witte bergen en lekker eten in Winterberg, er gewoon een weekje tussenuit. Een paar dagen weg om haar ellendige situatie thuis te laten vergeten. Helaas vindt ze niet de rust die ze zocht in een andere omgeving, het verleden van Fleur blijft haar achtervolgen. Met spijt neemt ze afscheid van de plek die haar weer liet genieten, leven. Al was het maar voor even. Waarom ik, waarom overkomt mij dit? Lukt het Fleur om los te komen en voor haar eigen geluk te gaan? Is ze sterk genoeg, moediger dan ze denkt te zijn, en wordt daardoor de drang naar leven groter in plaats van overleven? --

! Lees eerst even de triggerwarnings, dit verhaal bevat geestelijke en lichamelijke mishandeling en verkrachting !

Wauw! Wat een aangrijpend, meeslepend, heftig, pakkend en emotioneel verhaal is dit.
Pippa Storm heeft een pakkende, beeldende en meeslepende schrijfstijl en heeft deze zware thema's zo mooi en goed verwoord, echt heel knap gedaan.
Het verhaal heeft een mooie en spannende opbouw waarbij je vanaf de eerste pagina helemaal in het verhaal zit.
Fleur is een realistisch goed uitgewerkt personage. Je leeft met haar mee en wil haar zo graag helpen.
Haar angst, verdriet, schaamte, wanhoop en woede zijn voelbaar. Maar ook haar doorzettingsvermogen, hoop en kracht komt bij je binnen als lezer en dan kan je alleen maar trots zijn op haar.
Ook de kille en harde Gabriƫl is een goed uitgewerkt personage die je alleen maar goed hard door elkaar wil schudden en nog wel wat meer.
De lieve Melle maakt gelukkig heel veel goed.

De aangrijpende en heftige thema's worden afgewisseld met liefdevolle en flirterige momenten tussen Fleur en Melle . Hierdoor is het verhaal niet alleen maar zwaar, maar houdt zeker rekening ermee dat dit wel een dark romance verhaal is.

Meer recensies van Priscilla1987

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.