Verleden tijd.
Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie in Hoorn, krijgen te maken met twee moordzaken. Hun onderzoek leidt tot zaken uit het verleden die nooit zijn opgelost. Sanne en Luca denken dat ze alles al hebben meegemaakt, maar niets is minder waar. Ondertussen kan Sanne haar verleden niet meer verdringen. Een jonge vrouw heeft te maken met getreiter en bedreiging, waardoor ze zich genoodzaakt voelt contact op te nemen met de recherche. Met alle gevolgen van dien.
Sluit heel goed aan op de vorige delen. Het boek leest als een trein. Met goed uitgewerkte personages, vloeiende dialogen en niet overdreven veel beschrijvingen en herhalingen. Ook de spanning is goed opgebouwd. Ik ben aangenaam verrast door deze schrijfster en ook blij dat ik wat later aan deze serie ben begonnen zodat ik lekker door kan lezen! Want dit einde smaakte naar een vervolg! De moeite waard om deze serie op volgorde te gaan lezen als je dat nog niet gedaan hebt.