Geweldig verhaal!
Mijn mening:
Persoonlijk lees ik niet heel vaak boeken in dit genre, maar nadat ik een ander boek voor deze auteur had proefgelezen, was ik overtuigd dat ik meer wilde proberen. De schrijfstijl had me helemaal te pakken en daardoor durfde ik het ook aan om andere verhalen van deze schrijfster op te pakken. Dit is mijn eerste echte verhaal wat ik van haar lees en het heeft mij van begin tot eind in zijn greep gehad. Ik heb zo ontzettend genoten van het lezen van dit boek en zal zeker nog meer lezen van deze auteur.
Het boek is zeker geen verhaal voor iedereen, het bevat een aantal trigger warnings en het heeft een liefdesrelatie met een groot leeftijdsverschil. Niet iets waar iedereen tegen kan. Ik vond de personages zo goed uitgewerkt en zo bij elkaar passen, dat de leeftijd het meeste van de tijd wegviel. Ik heb wel een paar keer gedacht of deze twee wel echt voor elkaar gemaakt waren en goed bij elkaar pasten, maar aan het eind van het boek was ik zeker van mijn antwoord. Dit koppel houdt van elkaar en past bij elkaar. Ondanks alles wat er is gebeurd en de twijfels die ik en de personages hebben gehad.
De schrijfstijl van de auteur is ontzettend fijn om te lezen en neemt je vanaf de eerste pagina mee het boek in. Zelfs als ik het boek niet aan het lezen was, wist ik nog waar het verhaal overging en bleef mijn hoofd soms bij de personages hangen. De auteur schrijft heel open en geen enkel onderwerp is taboe. Ik vind dit persoonlijk heel fijn in boeken en ook de zwaardere onderwerpen zijn ontzettend goed uitgewerkt in het verhaal. Er is niets geromanticeerd en alle uitkomsten waren ook zeer realistisch. Iets wat het boek ook heel geloofwaardig heeft gemaakt.
Al met al heb ik ontzettend genoten van dit boek en zal ik zeker meer verhalen van deze auteur gaan lezen. Het boek leest lekker vlot en heeft personages waar je echt van zal gaan houden. Weet wel waar je aan begint bij het lezen van dit boek en lees dus goed de flaptekst en de trigger warnings.
{Lees mijn volledige recensie op mijn blog: https://www.raelynlayn.nl/reviews-recensies/recensies/1208818_omdat-ik-altijd-al-de-jouwe-was}