Een boek die je niet weg kunt leggen!
Eens in je leven - Marijke Vos
Leeservaring:
Voor de leesclub ‘Between the Lines’ lezen we deze dit keer ‘Eens in je leven’ van Marijke Vos. Ik was erg blij met deze keuze want ik vind de boeken van Marijke altijd een feestje om te lezen.
Het verhaal gaat over Holly. Holly is sinds kort verloofd met de perfecte John en staan op het punt om in ondertrouw te gaan wanneer zij horen dat het niet mogelijk is om in ondertrouw te gaan. Polygamie is namelijk verboden in Nederland… Zowel Holly als John snappen er niks van totdat Holly beseft dat het voor de grap trouwen in Las Vegas, tien jaar geleden, met haar ex toch niet zo voor de grap was al zij dacht…
Inmiddels heb ik al meerdere boeken gelezen van Marijke Vos en elke keer weet ze me weer te verrassen met een nieuw, origineel en heel ander verhaal dan de ander. Bij veel schrijvers zie je toch wel dat ze dezelfde soort verhalen schrijven maar dan net even anders. Bij Marije Vos is het elke keer compleet anders en dat vind ik zo knap! Dat ze lezers elke keer weer zo weet te verrassen! Van verhalen over privédetectives, historische feelgood boeken en romantiek in de ijssalon; Marijke Vos verzint het allemaal!
Ik heb onwijs genoten van dit verhaal en las hem bijna in één ruk uit. Ook ‘Eens in je leven’ is weer vlot geschreven met humor en voelbare romantiek. Ik heb genoten van het personage van Holly en het was mooi om te lezen hoe zij weer dichterbij zichzelf kwam.
Twintig oktober komen we samen met de boekenclub en ik heb nu al zin om uitgebreider over dit boek te kunnen kletsen .
Aanrader voor iedereen die dol is op boeken met romantiek, humor en vooral feelgood!
#marijkevos #marijkevosboeken #eensinjeleven #feelgood #lasvegas #feelgoodboeken #harpercollinsnederland #feelgoodfive
Leeservaring: