Mooi en uniek verhaal!
Leeservaring:
Voor de blogtour van Tussen Tijd & Toekomst mocht ik het e-book al voor pub-day lezen. Ik volgde Leonie van der Kolk al een tijdje op Instagram waardoor ik de aankondiging van dit boek (met prachtige cover!) al een aantal keren voorbij zag komen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt!!
Het verhaal speelt zich af in de jaren twintig en gaat over de alleenstaande vader David en zijn zoontje Dilan. Op een dag ontmoet David de mooie Lily en hij is op slag verliefd. De liefde is wederzijds en er bloeit een romance op tussen David en Lily. Er komt abrupt een einde aan deze romance wanneer Lily plotseling verdwijnt. Er volgt een lange zoektocht naar Lily waarbij David veel mysteries tegenkomt en hij zich afvraagt of Lily misschien niet de persoon was die hij dacht dat ze was…
Ik vond het verhaal over David, Lily en Dilan ontzettend uniek met de originele setting van de jaren twintig. Het verhaal is vlot geschreven met veel mysterie waardoor het boek moeilijk weg te leggen is.
Het boek wordt beschreven vanuit het perspectief van David en Lily en dit geeft het verhaal diepgang.
De romance tussen David en Lily is ontzettend mooi beschreven waardoor je de liefde voelde tijdens het lezen!
Ik heb onwijs genoten van het verhaal en heb het fysieke boek ook besteld omdat ik dit mooie verhaal heel graag in mijn boekenkast staan wilde hebben! Het boek is dan ook werkelijk prachtig! Zowel de cover als het binnenwerk!
Ik beveel het boek van harte aan! Je gaat gegarandeerd genieten van dit mooie, unieke maar ook wel tranentrekkende verhaal!
#leonievanderkolk #tussentijdentoekomst #blogtour
#leonievanderkolk #tussentijdentoekomst #blogtour