De Cinnamon Bun Boekhandel
In de Cinnamon Bun Boekhandel krijgen we een kijkje in het leven van Hazel en Noah. Hazel werkt in de boekhandel in Dream Harbor. De manier waarop zij over boeken praat, dat is zoals je als booklover wilot dat er over gepraat word. Noah werkt als visser en als barman in het café van Mac.
In het Pumpkin Spice Café krijgen we al een iets te zien over deze personages. Daar merk je al dat er een bepaalde spanning tussen ze hangt. Het is al snel duidelijk voor ons als lezer dat Hazel en Noah iets voor elkaar voelen. Echter hebben ze zelf meer moeite ermee om dit te erkennen. En dat maakt dat je door humor en romantische vibes lekker door het verhaal heen kabbelt.
Dit tweede deel laat zich net zo makkelijk lezen als het voorgaande. De schrijfstijl is lekker vlot met de juiste dosis humor. En dat heeft deze roman zonder hele diepe inhoud toch wel nodig. Ik merk wel dat in dit deel het lichamelijke contact meer aan bod komt dan in het eerste.
De manier zoals Noah en Hazel elkaar het hof maken is aandoenlijk. Ik heb zelfs hardop gelachen. Leuk feitje is dat je ook in dit boek weer nieuwe gezichten in Dream Harbor verwelkomt en oude bekende voorbij ziet komen. De small town community in deze reeks kan ik enorm waarderen