De poppenmeester
In deze thriller worden Cara en haar team bij een zelfmoord gehaald. Het lijkt duidelijk een zelfmoord, maar er zijn twijfels en dat is waar Cara en haar team achter moeten zien te komen. Maar de ene na de andere zelfmoord komt dan hun pad op. Hier lijkt iets achter te zitten. Cara en haar team gaan alle eindjes aan elkaar knopen om te achterhalen wat de slachtoffers linkt.
Een thriller waar je ingetrokken wordt als lezer. Je gaat mee puzzelen met het team. Je gaat elk spoor volgen die je gegeven wordt. Je gaat elk lijntje na. Soms met een succes maar vaak genoeg loopt het dood. De frustratie en druk die je bij de personages voelt, die ga ik als lezer ook ervaren. Want wie zit hier achter. Wie weet de mensen zo in de kop te gaan zitten zodat ze zich van het leven beroven.
Een psychologische thriller die onder je huid kruipt. Een onbereikbare moordenaar die zich goed schuil weet te houden. Het verhaal is goed in elkaar gezet. Aan het einde merk je dat veel lijntjes met elkaar overeenkomen. Echter doordat je focus op andere dingen wordt gelegd zie je deze niet en vallen ze je naderhand pas op. Ik ben mijn tijd met deze thriller goed doorgekomen en kijk uit naar nieuwe delen met Cara en haar team in de hoofdrol.