Het blauwe uur

Ramonaleest 20 januari 2025
In Het Blauwe Uur krijgen we doormiddel van verschillende perspectieven het verhaal gegeven. Vaak ervaar ik wanneer er vanuit verschillende personages informatie wordt gegeven dat ik ideeën krijg wat er nu precies aan de hand kan zijn. Maar nu bleef voor mij alle informatie heel summier, waardoor ik dit niet had.

Ik merk dat ik geen connectie krijg met de personages doordat er voor mijn gevoel geen diepgang in zit. Alles wat we gegeven krijgen blijft wat op afstand en voelt bijna gevoelloos, en dat terwijl er aardig wat conflicten om je oren vliegen.
Al snel weet ik hoe de vork in de steel steekt en wanneer ik het boek uit heb klopt mijn eerste gedachte.

Ik merk dat ik moeilijk door het verhaal heen kom omdat ik de connectie niet kan vinden met de personages. Ik hoop tijdens het lezen plotwendingen te ontdekken die het voor mij aantrekkelijker maken. Maar helaas, deze blijven uit.

Meer recensies van Ramonaleest