Ingesneeuwd met kerst
Megan ziet er tegenop om met kerst naar huis gegaan. Jaren geleden heeft zij haar verloofde voor het altaar laten staan. Ze woont in een klein dorp, dus iedereen heeft daar wel een mening over.
Christian is het zat om ieder jaar als de eeuwige vrijgezel bij zijn ouders te zijn met de kerstdagen.
Megan en Christian komen elkaar per toeval tegen in Dublin, waar ze beide blijken te wonen. Ze babbelen wat met elkaar en al snel komt naar voren dat ze er beide toch wel tegenop zien om als single naar huis te gaan met kerst. Wanneer Christian Megan een voorstel doet heeft ze even nodig om daarover na te denken. Maar ach, alles beter dan single thuis rondhangen met de feestdagen.
En zo gaan we rollend deze humoristische roman in. Ze stemmen alles op elkaar af en het vergaat ze goed. Niemand die ook maar iets anders denkt. En dat maakt dat het boek toch wel geloofwaardig overkomt. Ze maken samen op het thuisfront van alles mee maar ze staan hun mannetje. Er is niemand die twijfelt aan hun motieven. En ach, wat vind ik die Christian een schatje. Die kleine aanrakingen en de lieve woorden die hij zegt wanneer ze nodig zijn. Heel fijn om dit te mogen lezen.
Een roman waarin vrienden meer worden dan dat. Waar vertrouwen en vriendschappen opgebouwd worden. Maar het geloven in jezelf aan bod komt. Een heerlijke roman in kerstsfeer. Ik zou zeggen; ‘Ga hem lezen!´.