Heftig en meeslepend

Rcisca 29 december 2024
♡ Alles voor jou ♡

In november vroeg Cindy van @cyder mij of ik mee wilde doen aan haar blogtour van Alles voor jou. Ze waarschuwde mij wel voor de thema's in het boek.
Nieuwsgierig als ik ben wilde ik dat graag doen en zo kwam ik op de lijst met bloggers.

Vandaag mag ik de blogtour aftrappen met mijn review.

Vanaf het moment dat ik begon te lezen wist ik al dat ik het boek niet snel weg zou kunnen leggen
Cindy maakt me namelijk vanaf de eerste hoofdstukken meteen nieuwsgierig.

We volgen de verhalen van Jade en Ivy die beide in een moeilijke periode van hun leven zijn beland.
Cindy wisselt deze verhalen telkens af en overlapt de hoofdstukken telkens een klein beetje zodat je precies weet hoe beide personages bepaalde situaties hebben beleefd.

Zoals ik al zei waarschuwde Cindy mij voor de heftige thema's in Alles voor jou. Ik kan alleen maar bewondering opbrengen voor de manier waarop deze psychologische roman is geschreven. Alle gebeurtenissen,, problematisch of romantisch, lopen zo mooi in elkaar over. Je voelt de heftigheid, maar door de afwisseling met de romantiek wordt het niet te zwaar en wil je telkens weer blijven lezen.

Ik ben positief verrast door Alles voor jou. Het is een sterk debuut van Cindy.
Ze kan zeker nog groeien in haar schrijven, dus ik ben dan ook erg benieuwd wat ze nog meer zal gaan schrijven.

Alles voor jou krijgt van mij 3.5 ☆☆☆

Meer recensies van Rcisca