Een origineel, verrassend en humoristisch tussendoortje.
♡ Blogtour ♡
Vandaag is het mijn beurt om jullie iets te vertellen over Villa van geluk.
Een nieuw tussendoortje van de verhalenfabriek geschreven door Yonina Pullens.
Super leuk dat ik mee mag doen aan deze blogtour, dankjewel!
In Villa van Geluk neemt Yonina ons mee naar Toscane en daar leren we Julia kennen die in eerste instantie niet echt sympathiek op mij over kwam. Ze leek een beetje uit de hoogte en ik voelde haar niet echt aan. In haar mooie villa besluit ze retraites voor schrijvers te gaan organiseren. Zodra de eerste gasten komen lijkt Julia de controle al te verliezen. Hoe komt dit nog goed?
Het begin van het verhaal verraste mij meteen positief met de leeftijden van de personages. Veel Feelgood verhalen gaan toch veelal over jongere personages. Mede door de leeftijden van de personages is dit verhaal een fijne leeservaring.
Yonina omschrijft alles beeldend en laat je zo zien hoe mooi Toscane eigenlijk is. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar door Villa van Geluk kon ik voelen en ervaren dat het er echt prachtig moet zijn.
De personages in het verhaal zijn stuk voor stuk totaal verschillend en hebben allemaal hun eigen uitgesproken karakter. Knap hoe Yonina ze allemaal op hun eigen wijze een plaatsje in het verhaal heeft gegeven. Het leuke hiervan vind ik wel dat je de personages eigenlijk allemaal door de ogen van Julia ziet en dit geeft vaak humoristische beschrijvingen van de deelnemers waar ik erg om moest lachen.
Verder schrijft Yonina verrassend, met humor en geeft ze de lezer niet te kans om weg te zakken tijdens het lezen. Ze zorgt ervoor dat er telkens weer iets nieuws gebeurt zodat je wilt blijven lezen.
Ik heb Villa van Geluk met veel plezier gelezen.Kortom, als jij zin hebt om nog even terug te keren naar de zomer in een origineel, verrassend en humoristisch verhaal, lees dan dit tussendoortje.
Vandaag is het mijn beurt om jullie iets te vertellen over Villa van geluk.
Een nieuw tussendoortje van de verhalenfabriek geschreven door Yonina Pullens.
Super leuk dat ik mee mag doen aan deze blogtour, dankjewel!