Spanning vanaf de eerste zin
Dit boek sleurt je direct vanaf de eerste zin het verhaal in:
“Er is overal bloed. Ik heb nog nooit zoveel bloed gezien. Het crèmekleurige vloerkleed is ermee doordrenkt. Het trekt in de vloerplanken vlakbij en de poten van de eiken salontafel zijn ermee bespat.”
Wat een heerlijk derde deel in wat hopelijk een nóg langere serie wordt!
Een korte recap voor de nieuwkomers die de eerste twee delen nog niet hebben gelezen: Millie, de hulp uit deel 1 & 2, en Enzo gaan verder met hun verhaal. Enzo heeft zijn gewelddadige zwager vermoord, en Millie heeft eerder al enkele mishandelaars in de rijke huizen waar ze werkte omgebracht.
Nu kopen ze een huis voor hun gezin met Nico en Ada, waar ze een idyllisch leven hopen op te bouwen... Totdat de buren wel erg vreemde gewoontes blijken te hebben. Wat eerst lijkt op een overbezorgde moeder, blijkt uiteindelijk volkomen terecht als een jarenlang bewaard geheim uit komt . Soms zelfs gebeurtenissen waar je maag van omdraait.
Weer een spannende 4-sterren leeservaring. Ik kan niet wachten op deel 4!
Wat een heerlijk derde deel in wat hopelijk een nóg langere serie wordt!
Weer een spannende 4-sterren leeservaring. Ik kan niet wachten op deel 4!