Humor & sarcasme gecombineerd. Als reminder dat de socials niet altijd zijn wat ze lijken te zijn.

ReadbyLisettevanD 16 oktober 2024
“Over sharing” is een vermakelijk verhaal dat ons meeneemt achter de schermen van een schijnbaar perfect gezin op social media.

Maddy en Lee, samen met hun schattige tweeling Ruby en Rose, lijken het ultieme geluk te ervaren op het scherm, maar schijn bedriegt. Niet alles is wat het lijkt dat het is.

Iris, wiens man haar heeft verlaten voor Maddy, raakt geobsedeerd door hun online leven. Zozeer zelfs dat ze haar werk verwaarloost en zelfs overnachtingen boekt om hun ware gezicht te ontmaskeren. Wat ze ontdekt is een teleurstelling als dan niet het gevolg van niet goed communicerende ouders die in de waan van de dag geld verdienen aan social media en vergeten te communiceren of iedereen uit het gezin het nog wel leuk vindt om in de media te zijn.

Het boek is vlot geschreven, met een dosis humor en sarcasme.Het dient als een belangrijke herinnering dat wat we op social media zien niet altijd de realiteit weerspiegelt.

Over sharing verdient drie sterren voor zijn vermogen om een kritische blik te werpen op de cultuur van perfectie op social media, terwijl het ons ook laat lachen om de absurditeit ervan.

Meer recensies van ReadbyLisettevanD