Wie speelt hier een spel?
Een overleden kind in een mysterieus stenen figuur en een vermissing in de Ardennen. Hebben deze zaken iets met elkaar te maken? Is er een seriemoordenaar die het gemunt heeft op jonge kinderen? Is de vermiste jongen Finn nog te reden of zijn ze al te laat?
Ella en en haar ex Dennis hebben samen een zoon Finn. Wanneer Ella samen met Finn naar een kampeeruitje gaat in de Ardennen. Gaat het mis, tijdens een spelletje verstoppertje raak Finn vermist. Er is meteen paniek en ze kunnen de angst niet loslaten dat Finn misschien hetzelfde is overkomen als het vermoorden jongetje. Jasmine Ziani is een ambitieuze stagiair, die alles op alles zet om deze zaak op te lossen.
Dit boek lees je vanuit meerdere perspectieve. Zowel vanuit Ella's oogpunt als die van Jasmine. Een goed in elkaar gezet mysterie, die je compleet laat meeleven met de angst van een moeder die haar kind zoekt. En die je als een ware detective meevoert om het mysterie op te willen lossen voor dat het te laat is. Zeker een aanrader om te lezen.
Het enige wat ik zelf jammer vond is dat niet aan het begin van de hoofdstukken stond vanuit wiens perspectief je aan het lezen bent. De eerste paar hoofdstukken kosten dit me wat moeite, verder in het verhaal had ik hier minder last van.